گل نرگس...

گل نرگس...

وبلاگ رضا علیزاده - نیکو
گل نرگس...

گل نرگس...

وبلاگ رضا علیزاده - نیکو

ده غذای برتر برای مقابله با پیری...

ده غذای برتر برای مقابله با پیری

در مبارزه بی پایان برای داشتن طول عمر بیشتر، هیچ نوع درمان جادویی وجود ندارد، با این وجود، آنچه که شما میل می کنید از اهمیت زیادی برخوردار است. در اینجا به 10 نوع غذای خوشمزه و بسیار مفید اشاره می کنیم.



سبزی ها

سبزی ها حاوی کلسیم و مواد مغذی هستند که در سلامت استخوانها بسیار تأثیر گذار بوده و به صورت روانی نیز دارای اثر فوق العاده ای هستند. در عین حال به حفظ سلامت و جلوگیری از بیماریهای چشمی که در اثر کهولت سن به وجود می آیند کمک می کنند. برنامه های غذایی که به طور مثال در آنها از اسفناج، کلم بروکلی و دیگر انواع کلم استفاده می شود، در کاهش ابتلا به سرطان و مقابله با ضعف حافظه مؤثرند.



حبوبات سبوسدار حاوی فیبر، انواع ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانها می باشند که باعث کاهش بیماریهایی چون سرطانها و بیماریهای قلبی عروقی می شوند. چون هضم آنها از دیگر حبوبات پردازش شده آرامتر صورت می گیرد، باعث کاهش قند خون و کاهش احتمال ابتلا به دیابت نیز می شوند.


دانه داران

ذغال اخته، شاه توت، قره قروت و ... حاوی آنتی اکسیدان های فراوانی می باشند و دیده شده که در کاهش سرعت رشد بعضی از سرطان ها مؤثر بوده اند و در افزایش عملکرد مغز، عضلات و ایجاد تعادل نیز بسیار مؤثرند.


روغن زیتون

حاوی آنتی اکسیدانهای فراوان و مواد ضد التهاب می باشد. روغن زیتون به طور دائمی در رژیم غذایی مردم نواحی مدیترانه دیده می شود و می توان نتیجه گرفت که دلیل اینکه مردم آن نواحی کمتر دچار بیماریهای قلبی – عروقی، سرطان و مشکلات دیگر می شوند چیست.



گوجه فرنگی

بعضی از میوه های قرمز رنگ مانند گوجه فرنگی، حاوی آنتی اکسیدانهای فراوان می باشند که باعث جوان نگه داشتن پوست و همچنین کاهش خطر ابتلا به برخی سرطانها نظیر پروستات، ریه و سرطانهای داخل شکم و نیز بیماریهای قلبی می شوند.


آجیل ها

گردو و بادام حاوی چربیهای خوب، ویتامینها و پروتئینهای فراوان می باشند که به حفظ سلامتی قلب و عروق و همچنین مغز کمک می کنند. آجیل ها همچنین حاوی موادی هستند که باعث کاهش التهاب می شوند.



                                    

انگور

انگورها حاوی آنتی اکسیدانهایی به نام رسوراترول (Resveratrol) می باشند که باعث طول عمر حیوانات آزمایشگاهی شده اند. نوشیدن آب انگورها خصوصاً انگور قرمز و انگور بنفش باعث حفظ بیشتر سلامت قلب می شود.

 

                                                                                

ماهی ها

قسمت اعظم رژیم غذایی مردم ژاپن و نواحی مدیترانه، شامل انواع ماهی ها می باشد. روغن ماهی حاوی امگا 3 بوده که به بدن کمک می کند که با هرگونه التهاب درونی مقابله کند. کسانی که در هفته چندین بار ماهی مصرف می کنند خطر ابتلا به آلزایمر و سکته قلبی را کاهش می دهند.


                                                                                  

چای ها

از انواع چای ها، چای سفید و سبز حاوی بالاترین میزان EGCG(یکی از قویترین آنتی اکسیدانها) می باشند. تحقیقات بسیاری در این زمینه، ارتباط بین مصرف چای و ابتلای کمتر به بیماریهای قلبی، سرطان و آلزایمر را اثبات کرده اند.


                                                                                                                                   

ادویه جات و چاشنی ها

چاشنی هایی مثل زردچوبه و زنجفیل, حاوی موادی هستند که احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهند. مواد آنتی اکسیدانی که در سیر و پیاز وجود دارند، باعث ایجاد مصونیت نسبت به انواع سرطان ها و ناراحتیهای قلبی می شوند. دارچین نیز می تواند به کاهش قند خون کمک کند.


 "توسط:آقای حسین احمدی"                                                                                              

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.