ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
لوبیا غذایی تقریبا ارزان، انرژیبخش و سیرکننده است و با انواع مختلف آن
می توان غذاهای متنوعی پخت. از میان انواع دستورهای غذایی
چند نوع غذای آسان آن را برایتان انتخاب کرده ایم
که می توانید در هر زمانی تهیه و نوشجان کنید
1- برگر لوبیا سیاه و ذرت
تفت دهید تا طلایی شوند.
2. در یک کاسه، دو پیمانه لوبیا، زیره سبز، پاپریکا، پودر چیلی،
نمک دریایی و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون
تابه بریزید و کمی تفت دهید تا گرم شوند.
3. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
4. جوهای دوسر را داخل غذاساز بریزید و آنها را خرد کنید.
مخلوط لوبیا را به آن اضافه کنید. آنها را تا زمانی مخلوط کنید
که مواد کاملا له شوند و حالت خمیری به خود بگیرند.
5. مخلوط به دست آمده را داخل کاسه بزرگی بریزید. پیمانه
باقی مانده لوبیا و ذرت را اضافه کنید و با دست مواد را هم بزنید.
نمک و فلفل آن را چک کنید. اگر مایه به دست آمده برای کوفته کردن شل است،
به آن کمی جودوسر پخته و له شده اضافه کنید. آنها را در دست به
شکل کوفته شکل دهید و درون سینی فر بچینید.
6. سینی را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهد تا برگرها
طلایی شوند. می توانید آنها را 20 دقیقه پیش از پختن در فر در
یخچال بگذارید تا کمی سفت شوند و همه مواد به خورد هم بروند.
• تعداد: 6 نفر
مواد لازم
• 450 گرم لوبیا سبز
• یک عدد پرتقال
• دو قاشق چایخوری لوبیای سیاه خرد شده
• یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
• یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
• دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
• یک قاشق چایخوری سرکه
• دو قاشق چایخوری سس سویا
• یک چهارم قاشق چایخوری روغن کنجد
• نصف قاشق چایخوری سس چیلی
طرز تهیه
1. لوبیاهای سبز را در آب و نمک به مدت 5 تا 7 دقیقه بجوشانید
سپس آنها را آبکش کنید
2.پوست پرتقال را رنده کنید. بقیه پرتقال را نیز آبگیری کنید و کنار بگذارید.
پیازچه، سیر، لوبیای سیاه خرد شده و زنجبیل را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید
3. سرکه، سس سویا، روغن کنجد و دو قاشق غذاخوری آب پرتقال رادر
کاسه ای دیگر با هم مخلوط کنید. اگر سس چیلی استفاده می کنید،
آن را به مایعات اضافه کنید. اگر هم فلفل تازه استفاده می کنید،
آن را داخل مخلوط پیازچه بریزید
4. دو قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه عمیق روی حرارت زیاد داغ کنید.
لوبیاهای سبز را در آن تفت دهید تا تاول بزند. مخلوط پیازچه را اضافه کنید
و چند دقیقه آنها را تفت دهید تا همه برشته شوند. یک قاشق
غذاخوری پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
5. در این مرحله، مخلوط سرکه را اضافه کنید و تا زمانی که آب مواد کشیده
و خشک شود، آنها را روی حرارت تقریبا زیاد تفت دهید.