گل نرگس...

گل نرگس...

وبلاگ رضا علیزاده - نیکو
گل نرگس...

گل نرگس...

وبلاگ رضا علیزاده - نیکو

هفت دستور غذایی انرژی زا با لوبیا (2)...

3- لوبیای ترَنس هیل

 

 

تعداد: 4 نفر

مواد لازم

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک دسته پیازچه خرد شده

پنج حبه سیر خرد شده

شش ورق ژامبون نواری برش داده شده

سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

دو پیمانه لوبیا قرمز

سه پیمانه آب مرغ

یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

دو عدد فلفل هالوپینو خرد شده

سه شاخه آویشن

یک دسته جعفری تازه

یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز

دو پیمانه آب مرغ

نمک و فلفل

طرز تهیه

-1 
لوبیاها را از شب قبل در آب خیس کنید.
 
-2در روغن زیتون پیازچه ها، سیر و ژامبون ها را تفت دهید. آنها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی طلایی شوند.

-3 
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاراملی شود.

-4 
لوبیاهای آبکش شده را به همراه آب مرغ به قابلمه مواد اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد. شکر، فلفل و سبزیجات را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در قابلمه را بگذارید.

-5
آنها را تا زمانی بپزید که لوبیاها در دست له شوند. در این مرحله کمی دیگر آب مرغ اضافه کنید. سپس سرکه را اضافه کنید.

-6
نمک و فلفل بزنید و با باگت برشته و تست شده سرو کنید 

 

 

 

4- کَسولِت لوبیا چشم بلبلی

 


تعداد: 8 نفر

مواد لازم

با 450 گرم لوبیا چشم بلبلی

با 225 گرم سوسیس دودی

دو قوطی گوجه فرنگی خرد شده

یک ونیم قاشق چایخوری پاپریکا دودی

دو تا سه حبه سیر رنده شده

یک عدد پیاز متوسط خرد شده

یک پیمانه خرده های نان

سه قاشق غذاخوری کره آب شده

نمک و فلفل

روغن زیتون

طرز تهیه

-1 
لوبیاها را در آب و نمک بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید.

-2 
در این فاصله، پیاز خرد شده را در روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. گوجه فرنگی ها، سوسیس دودی و پاپریکا دودی را اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر تفت دهید.

-3 
لوبیاها را به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

-4
کره را آب کنید و خرده های نان را به آن اضافه کنید. سپس آنها را روی لوبیا و مخلوط گوجه فرنگی بریزید. پس از مخلوط کردن مواد، آنها را داخل فر قرار دهید تا سطح غذا کاملا طلایی شود.

 



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.