ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
3- لوبیای ترَنس هیل
• تعداد: 4 نفر
مواد
لازم
• دو
قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک
دسته پیازچه خرد شده
• پنج
حبه سیر خرد شده
• شش
ورق ژامبون نواری برش داده شده
• سه
قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• دو
پیمانه لوبیا قرمز
• سه
پیمانه آب مرغ
• یک
قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• دو
عدد فلفل هالوپینو خرد شده
• سه
شاخه آویشن
• یک
دسته جعفری تازه
• یک
قاشق غذاخوری سرکه قرمز
• دو
پیمانه آب مرغ
• نمک
و فلفل
طرز
تهیه
-1 لوبیاها
را از شب قبل در آب خیس کنید.
-2در
روغن زیتون پیازچه ها، سیر و ژامبون ها را تفت دهید. آنها را روی حرارت ملایم تفت
دهید تا کمی طلایی شوند.
-3 رب
گوجه فرنگی را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاراملی شود.
-4 لوبیاهای
آبکش شده را به همراه آب مرغ به قابلمه مواد اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد.
شکر، فلفل و سبزیجات را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در قابلمه را بگذارید.
-5آنها
را تا زمانی بپزید که لوبیاها در دست له شوند. در این مرحله کمی دیگر آب مرغ اضافه
کنید. سپس سرکه را اضافه کنید.
-6نمک
و فلفل بزنید و با باگت برشته و تست شده سرو کنید.
4- کَسولِت لوبیا چشم بلبلی
• تعداد: 8 نفر
مواد
لازم
• با
450 گرم لوبیا چشم بلبلی
• با
225 گرم سوسیس دودی
• دو
قوطی گوجه فرنگی خرد شده
• یک
ونیم قاشق چایخوری پاپریکا دودی
• دو
تا سه حبه سیر رنده شده
• یک
عدد پیاز متوسط خرد شده
• یک
پیمانه خرده های نان
• سه
قاشق غذاخوری کره آب شده
• نمک
و فلفل
• روغن
زیتون
طرز
تهیه
-1 لوبیاها
را در آب و نمک بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید.
-2 در
این فاصله، پیاز خرد شده را در روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید. سیر را اضافه
کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. گوجه فرنگی ها، سوسیس دودی و پاپریکا دودی را
اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر تفت دهید.
-3 لوبیاها
را به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید. فر را با دمای 400 درجه
فارنهایت گرم کنید.
-4کره
را آب کنید و خرده های نان را به آن اضافه کنید. سپس آنها را روی لوبیا و مخلوط
گوجه فرنگی بریزید. پس از مخلوط کردن مواد، آنها را داخل فر قرار دهید تا سطح غذا
کاملا طلایی شود.